Blog


september 2021 Expositie in het kerkje op Sandfirden, het mooiste plekje van Friesland

oktober 2021 Kunst10daagse in Bergen

In de maanden juli, augustus en september 2022 een doorlopende expositie in het WBC gebouw (Willibrordes Bussiness Centre) in Heiloo. Vrij te bezoeken, op werkdagen tussen 9 en 17 uur.

4 en 11 augustus 2022 sta ik op de Kunstmarkt in Bergen NH. Deze is van 16 tot 21.30 vrij toegankelijk in het centrum van Bergen (rond de Ruïnekerk).

NIEUW: vanaf 16 september Makimba Viltkunst en viltwerk te koop in de winkel d’Allerleukste in Bergen NH!

website: http://www.d’Allerleukste.nl

Viltschilderijen, kussens, tafellopers, windlichten, kaarten. Alles handgemaakt, en dus uniek!

Nieuw! : per 1 januari 2023 ga ik mijn nieuwe, (echte) atelier ruimte starten! Ik doe dat in de vorm van een deelatelier, waar andere kunstenaars en creatieve mensen atelierruimte kunnen delen. Ook zal het een creatieve werkruimte worden, waar workshops op allerlei creatief gebied georganiseerd kunnen worden. Laag drempelig, creatief en elkaar kunnen inspireren.

Erg zin in!

29-01-2023: vandaag het plan opgestart om een ruilpuzzelplek te starten in het Atelier. Nico en Laureen, zelf echte legpuzzelfans, kwamen met dit idee. Een legpuzzel koop je en leg je meestal 1 keer. Dan is het leuk als je niet elke keer een nieuwe hoeft te kopen en de puzzel kan ruilen. Het past in het idee van het DeelAtelier om te delen, laag drempelig, creatief denken en elkaar ontmoeten. We zullen hiervoor als tijd de vrijdagmiddag tussen 15-17 uur het Atelier open stellen. Dus een vast moment om puzzels te halen (tegen kleine vergoeding), te ruilen, maar ook om in het Atelier een kijkje te nemen. Er is nu al veel te zien aan handgemaakte spullen, originele cadeautjes, of gewoon inspiratie opdoen!